فراموشی رمز!    ثبت نام در سايت  




تور نپال و پارك چيتوان

  


تور نپال و پارك چيتوان
در ميان قلل سر به فلك كشيده و پوشيده از برف هيماليا ، نپال قرار دارد. به دنبال آخرين بازمانده هاي ببر بنگال و كرگدن تك شاخ سوار بر فيل،تجربه و هيجان، ماجراجويي و كمپينگ در دل طبيعت، به نپال مي رويم .نپال كشوري از جنس طبيهت براي گردشگران ماجراجو مي باشد. در تور نپال، طبيعتگران 4 شب را در كاتماندو گذرانده و از معابد ومكانهاي مختلف كاتماندو بازديد كرده ، و سپس براي يك برنامه 3 روزه سافاري به سمت پارك ملي چيتوان حركت كرده و در طول اين سفر ، قايق سواري در رودخانه خروشان (Rofting ) – فيل سواري در جنگل - آب تني با فيلها – پرنده بيني – شركت در مراسم رقصهاي محلي و ........ را خواهند داشت و در ادامه از شهر پخارا در حاشيه درياچه زيباي پخارا و ساير جذابيتهاي آن ديدار خواهند نمود.

 کد تور :  9004
 کشور مقصد :  نپال
 شهر مقصد :  كاتماندو ،پخارا ،سافاري
 مدت تور :  9روزه  | تاريخ حرکت :  جمعه ، 15 آبان ، 1388  | تاريخ برگشت :  یکشنبه ، 24 آبان ، 1388
  مبدا تور : تهران |  تاريخ اعتبار :  چهارشنبه ، 15 مهر ، 1388
  نوع مسير تور : هوايی |  ايرلاين مورد استفاده در تور :  گلف ایر GF  |  نوع تور :  خروجی
  قيمت : 17،500،000 ریال

خدمات تور
بلیط رفت و برگشت
ویزا
اقامت در هتل
ترانسفر فرودگاهی
صبحانه
عوارض خروج از کشور
ترانسفر بین شهری
گشت
راهنمای فارسی زبان
بیمه مسافرتی گروهی




 خدمات هتل و اقامت
تور نپال و پارك چيتوان

4 ستاره(Royal Singi) قيمت براي هر نفر در اتاق دو تخته 1،750،000 تومان و در اتاق يك تخته 2،150،000 تومان مي باشد .

5 ستاره(Yak & Yeti) قيمت براي هر نفر در اتاق دو تخته 2،150،000 تومان و در اتاق يك تخته 2،450،000 تومان مي باشد .

 برنامه سفر

3شب اقامت دركاتماندو، 3 شب اقامت در پخارا ،2 شب و3 روز سافاري و اقامت در لوج‌هاي جنگلي به همراه صبحانه – نهار – شام ، 3 گشت تمام روز با نهار .
توضيح: در صورت اجراي برنامه 3 روزه و استثنايي ديدار از هيماليا بوسيله پرواز با هواپيماهاي كوچك و فرودگاه كوهستاني لوكلا ، مبلغ 000/250 تومان به قيمت تور اضافه خواهد شد.

 نکات ضروری و مهم

لوازم مورد نياز : كرم ضد آفتاب
- وسايل سرگرمي از قبيل شطرنج
-لباس مناسب آب و هواي گرم و معتدل(سافاري)
- كفش مناسب گردش و پياده روي
- لباس شيك و مناسب گردش
- چند دست لباس زير
- كيف كمري مناسب
- مقداري تنقلات و شكلات
- دفتر يادداشت و خودكار
- مسواك و خميردندان
- كتاب براي مطالعه ( درصورت لزوم)
- لوازم حمام و اصلاح
- تبديل برق دو شاخه به سه شاخه
- 2 كپي شناسنامه، كپي و اصل پاسپورت، قطعه عكس پرسنلي

 مدارک و شرايط لازم

پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاريخ شروع سفر
2 قطعه عكس



مجری تور :  نيازسفر

مشخصات مجری تور :  02188518949